Dealer’s Cup Nederland is LIVE

dealerscup-is-live

Het is een feit, Dealerscup.nl is eindelijk live! Waar ongeveer 3 jaar is gewerkt aan het cannabis gezelschapsspel, opent Dealer’s Cup Nederland eindelijk haar deuren. Dealer’s Cup is bedacht in Duitsland en heeft vele testversies gehad. Vele uren zijn gespendeerd aan het leuk speelbaar maken van dit gezellige cannabis bordspel, maar het resultaat mag er absoluut zijn.

Dealer’s Cup is de eerste en enige in zijn soort. Elke cannabis liefhebber die in aanraking komt met het bordspel is meteen fan. En dat is niet zomaar! Want in de tijd van apps, online gamen en spelconsoles gaat Dealer’s Cup als fysiek bordspel weer terug naar oeroude gezelligheid. Met 2 tot 6 spelers gezellig bij elkaar een spel spelen, zonder dat je een telefoon of internet nodig hebt. Spanning, humor en extreme wendingen ervaren spelers tijdens het spelen van Dealer’s Cup het bordspel. Zo kan het zomaar zijn dat jij bijna het hele spel winnaar lijkt te zijn, tot er ineens een SHIT Happens kaart wordt getrokken waardoor jij je vracht moet afstaan. Alles is mogelijk!

 

boardgame-fun

 

Dealer’s Cup is, zoals het logo ook subtiel laat zien, gericht op de wereld van cannabis. (Ja, wij zijn fan.) Momenteel is cannabis nog illegaal in het overgrote deel van de wereld. Dit resulteert in illegale handel, aangezien er wel veel vraag naar is. De illegale handel wordt niet gecontroleerd met alle gevolgen van dien. Cannabis is immers niet legaal. Met Dealer’s Cup laten we met (ietwat zwarte) humor zien wat de gevolgen zijn van deze onderwereld. Met dit cannabis bordspel koop, verkoop en steel je fictief cannabis om er uiteindelijk voor te zorgen dat jij dé Dealer’s Cup Superdealer bent. Ben jij er klaar voor?!

 

ready-game

 

Als je meer wilt weten, bekijk dan de ‘Over Dealer’s Cup‘ pagina. Of je gaat meteen naar de Dealer’s Cup productpagina waar ook alles terug te lezen is, inclusief video uitleg.

Namens het Dealer’s Cup team: HAVE FUN & ENJOY!

Oh ja, tag ons even op Instagram @dealerscupnl, vinden we leuk.

DIT SPEL MOET IK HEBBEN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *